Bedrijfshallen

Wanneer u een bedrijfshal, loods of kantoorpand wilt bouwen en u zoekt een betrouwbare partner, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen voor het volledige traject. Met oog voor detail en denken we praktisch met u mee om tot het beste resultaat te komen. Hierbij denken we niet in standaarden, maar gaan juist voor hetgeen dat niet in een standaard past. We bieden kwaliteit voor een scherpe prijs. En laten graag in een persoonlijk gesprek aan u weten wat wij voor u kunnen betekenen. Dat kan telefonisch, maar liever nog face tot face met een kopje koffie of thee erbij.

Aanpak

We starten met een eerste verkenning en brainstorm om samen met u te bekijken aan welke eisen en verwachtingen de bedrijfshal moet voldoen. Hierbij worden alle gebruikerseisen meegenomen en van verschillende kanten belicht. We zullen kritische vragen te komen om het meest optimale resultaat te behalen. Vervolgens worden de eerste tekeningen / schetsen gemaakt. Aan de hand daarvan wordt de draagconstructie nauwkeurig berekend. We werken samen met een extern adviesbureau voor het verkrijgen van de juiste (milieu)vergunningen. Wij kunnen dit deel voor u oppakken en aansturen. Doet u dit liever zelf, is dat ook zeker geen probleem. Wij zijn van mening dat op maat alles mogelijk is.

Na deze fases worden de constructieberekeningen, detailberekeningen en berekeningen voor de productie gemaakt. Alles wordt met grote precisie uitgewerkt en in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Als alles goedkeuring heeft kan het produceren beginnen.