Onze kracht

Kwaliteit is onze tweede naam. We doen er dan ook alles aan om dat te waarborgen. Vanaf de start van een opdracht, waarbij we meedenken over de meest adequate oplossing(en), tot de oplevering zelf. Dankzij onze kwaliteitscontroles worden foutmarges tot het minimum beperkt. We leggen de lat hoog voor onszelf. Soms zowel letterlijk als figuurlijk. Elke opdracht wordt nauwkeurig voorbereid en uitgevoerd, volgens de officiële richtlijnen van veiligheid, kwaliteit en gezondheid.

NEN- en VCA gecertificeerd

Elke opdracht wordt nauwkeurig voorbereid en uitgevoerd, volgens de officiële richtlijnen van veiligheid, kwaliteit en gezondheid. Ons bedrijf is NEN- en VCA gecertificeerd, waarmee we niet alleen hoge eisen stellen aan het af te leveren werk maar ook aan hóe we werken. Voor zowel het werk in onze werkplaats als op locatie wordt hier door iedere Steelstone medewerker op toegezien.

Betrokken

Naast dat we aan hoge eisen voldoen zijn we ook enthousiaste experts op gebied van staalconstructie. Verwacht van ons gerust een hoge betrokkenheid en eerlijk, gedegen advies bij ieder project. Alleen zo komen we samen tot het beste resultaat!

Onze kracht zelf ervaren voor een staalconstructie opdracht of -vraagstuk? Neem contact met ons op, we maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.