Werken en leren bij ons

Word jij, net als wij, enthousiast van werken met staal en staalconstructies? Vind je het een uitdaging om de beste oplossing voor elk project te zoeken? Ben je geen fan van stilzitten en houd je je het liefst bezig met veel diverse werkzaamheden? Dan begrijpen we elkaar. Kom gerust eens bij ons langs, we zoeken namelijk regelmatig nieuwe collega’s voor ons gedreven team in Goirle. Een open sollicitatie mag altijd.

Wat het werken bij Steelstone leuk maakt

Bij ons werk je gegarandeerd aan heel veel uiteenlopende projecten van verschillende grootordes. Van trappen tot complete stalen loodsen en alles daartussenin. We zijn van het principe: wie produceert, die monteert. Dus volg je je eigen projecten van A tot Z op. Dat begint natuurlijk aan de tekentafel in Goirle en eindigt met de aflevering op locatie. Deze opdrachten voeren we uit voor een breed scala aan opdrachtgevers: horeca, bedrijfsleven, bouwbedrijven en particulieren. Kortom, geen werkdag is hetzelfde hier en dat is nou net wat werken bij Steelstone zo leuk maakt.

Een team om op te bouwen

En dan hebben we het nog niet eens over ons leuke team gehad! Deze bestaat uit divers experts zoals voormannen, engineers en technici. Omdat we vrij compact en flexibel zijn, is samenwerking voor ons ontzettend belangrijk. Vandaar dat onze lijnen altijd kort zijn.

Vacature!

Op dit moment hebben we een vacature voor een werkvoorbereider. Je zorgt ervoor dat onze medewerkers op de werkvloer hun werk perfect uit kunnen voeren. Je werk is lekker divers; van het aannemen van de telefoon om klanten en leveranciers te woord te staan tot het analyseren en uitwerken van constructietekeningen. Affiniteit met staal en bouwen is voor ons belangrijk! Ervaring is fijn, maar voor ons geen ‘must’. Wat je nog niet weet, kunnen wij je leren. En we leren ook graag van jou.

Ben je geïnteresseerd geraakt? Neem dan vooral contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier, stuur ons een mail noortje@steelstone.nl of neem telefonisch contact op 013-5302794.