Staalconstructie

Staalconstructies maken ontzettend veel mogelijk. Niet voor niets bestaat er in ons bedrijf zo’n grote passie voor staal. Staal is robuust, degelijk en onderhoudsvrij. Staal kan zorgen voor de grootste bouwwerken en subtiel ergens in verwerkt zijn. De bewerkingsmogelijkheden zijn eindeloos, evenals de kleurmogelijkheden. Binnen ons staalconstructiebedrijf maken we het liefst alles van staal, ook onze eigen benodigdheden. Je zou kunnen zeggen dat onze bedrijfshal en werkplaats een showroom is.

De staalconstructies wordt in onze eigen werkplaats geproduceerd en op de gewenste locatie gemonteerd door een fijn en gemotiveerd team. Met passie voor staal!

We maken bijvoorbeeld staalconstructies voor unit-bouw. Hierbij kun u denken aan tiny houses, woonunits of mantelzorgwoningen. Ook maken we transportsystemen voor van alles en nog wat. Bij onze projecten kunt u hier een aantal voorbeelden van zien. Ook maken we staalconstructies ten behoeve van electriciteitsnetwerken, kunst van staal, deurkaders en dakopbouw. Je kunt het zo gek niet bedenken, met staal maak je het! Kijk bij onze projecten om te zien wat we tot nu zoal gemaakt hebben.