Over ons

Steelstone Staalconstructies is in 2007 opgericht als een eenmanszaak door Rik Vermeer. Met een duidelijke visie in zijn achterhoofd is het bedrijf in de afgelopen jaren tijd doorgegroeid naar een constructiebedrijf met een team fulltime medewerkers. Wij zijn een betrouwbaar staalconstructiebedrijf waar integriteit belangrijk is. We maken afspraken over wat we doen en we doen wat we afspreken. Respect en beleefdheid behoren tot onze kernwaarden.

We zijn van mening dat we als bedrijf iets bij kunnen dragen aan de maatschappij. We zijn sociaal betrokken. Steelstone ondersteunt lokale biljart- sport- en carnavalsverenigingen. Daarnaast zijn we sponsor van de Opstapbus in Goirle. Deze zorgt ervoor dat met name ouderen op hun plaats van bestemming kunnen komen. Dit ter bevordering van de sociale activiteiten en dus voorkoming van eenzaamheid.

Het onderwerp duurzaamheid wordt binnen Steelstone zeker niet vergeten. Zo zijn we zelfvoorzienend in onze energiebehoefte. Onze daken liggen vol met zonnepanelen. Deze zorgen niet alleen voor onze eigen energie, maar we produceren zoveel zonne-energie dat ook anderen deze energie kunnen gebruiken. De zonnepanelen zorgen er samen met onze warmtepompen en optimale isolatie voor dat we klaar zijn voor de toekomst!